Limousine kørsel med champagne

​Til fester, fødselsdage, bryllupper og andre store arrangementer, vil det med sikkerhed tiltrække opmærksomhed at ankomme i en elegant limousine.

For alle vores kunder gælder det, at når man bestiller en limousine igennem os, sørger vi for en lækker flaske champagne, som I kan sidde og nyde mens vi kører jer til jeres arrangement.

Vores luksuriøse og smukke limousine giver en behagelig og uforglemmelig køreoplevelse til alle vores kunder. Med et godt glas champagne er det svært at forestille sig, at man kan starte sin fest på en bedre og sjovere måde.

Book en limousine til uforglemmelige anledninger

​Vores dygtige chauffører vil være med til at gøre jeres oplevelse til en uforglemmelig en af slagsen. Vi har altid fokus på vores kunders behov og er ikke tilfredse, før vores kunder også er det.

Gennem mange år har vi transporteret kunder rundt i landet, herunder især i Sæby og Nordjylland.

I forhold til kørsel med limousine har vi stor erfaring med følgende kørselsopgaver:

  • Valentinsdag
  • Gallafest
  • Firmafest
  • Fødselsdage
  • Bryllupper
  • Konfirmation
  • Studenterfester

I vores limousiner er der god plads til alle passagerer, som sammen kan sidde og nyde selskabet og champagnen. Prisen for kørsel med limousine er 1500 kr. for den første time og derefter kun 750 kr. for de efterfølgende timer. Betalinger starter, når limousinen kører fra Sæby og standser, når limousinen er hjemme i Sæby igen.

Du skal altid være velkommen til at ringe til os på telefon 98 86 42 14 eller skrive til os på ​info@dybvadtaxi.dk, for at høre mere om vores luksuriøse kørsel med limousine. 

​Få et tilbud?

Ring 98 86 42 14

​Du er også altid velkommen til at sende os en besked og

modtage et gratis tilbud. Vi svarer hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dybvad Taxi & Minibusser - Jupitervej 19 - 9300 Sæby - 98 86 42 14 - info@dybvadtaxi.dk