Hvis du ønsker at benytte dig af vores taxiservice døgnet rundt skal du huske at bestille din vogn indenfor følgende tidsrum.

Mandag - Torsdag: Fra kl. 07:00 til kl. 17:00

​Fredag og Lørdag har vi døgnåben og Søndag lukker vores telefoner kl. 17:00​

Fra Uge 27 til og med uge 33 har vi døgnåben på telefonerne

Limousinekørsel og limousine-service til enhver anledning

Hos Dybvad Taxi & Minibus tilbyder vi eksklusiv limousinekørsel i Sæby, Aalborg og Nordjylland. Vores professionelle chauffører kører til fester, fødselsdage, bryllupper og andre store arrangementer, og vores luksuriøse limousiner vil sikre dig en uforglemmelig køreoplevelse.

Vi har igennem mange år transporteret vores kunder rundt i landet, herunder især i Sæby og Nordjylland. Vores mål er at gøre vores kunders oplevelse til en uforglemmelig én af slagsen, og vores team af chauffører til limousinekørsel er ikke tilfredse, før vores kunder også er det.


Limousine-service til alle slags arrangementer

Skal du bruge transport til en fest, vil det med sikkerhed tiltrække opmærksomhed at ankomme i en af vores elegante limousiner. Vores limousineu-service tilbyder alle vores kunder en lækker flaske champagne til turen, og med limousinekørsel, er det svært at forestille sig en bedre måde at starte sin fest på.

Vi har blandt andet stor erfaring med limousinekørsel til følgende arrangementer:

  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Valentinsdag
  • ​Gallafest
  • ​Firmafest
  • ​Fødselsdag
  • ​Studenterfest

Vi garanterer  limousine med god plads til alle passagerer. Prisen for limousinekørsel er 2000 kroner for den første time og derefter 500 kroner pr. halve time. Betalingen starter, når limousinen kører fra Sæby, og standser, når limousinen er tilbage i Sæby igen. 

Kontakt os for nærmere aftale om limousinekørsel

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores luksuriøse kørsel og limousine-service på telefon 98 86 42 14 eller igennem vores e-mail info@dybvadtaxi.dk.

Dybvad Taxi & Minibus

Jupitervej 19, 9300 Sæby

CVR: 30139461

Telefon:98 86 42 14

E-mail: info@dybvadtaxi.dk

Læs Cookiedeklaration her​

Få et uforpligtende tilbud!​

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
Henvendelse vedr. *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt