Hvis du ønsker at benytte dig af vores taxiservice døgnet rundt skal du huske at bestille din vogn indenfor følgende tidsrum.

Mandag - Torsdag: Fra kl. 07:00 til kl. 17:00

​Fredag og Lørdag har vi døgnåben og Søndag lukker vores telefoner kl. 17:00​

​Konfirmationskørsel i luksuriøs limousine

Skal konfirmationsfesten være noget særligt, så tilbyder vi hos Dybvad Taxi & Minibus konfirmationskørsel i luksuriøse og elegante limousiner i Sæby, Aalborg og Nordjylland. Al vores konfirmationskørsel vil foregå med erfarne og dygtige limousinechauffører, som afhenter jer ved kirken og kører jer, hvorhen I ønsker.

Vi ved hvor vigtig konfirmationen er, og vi er specialiserede i luksuriøs konfirmationskørsel. Vi vil sørge for, at hele kørslen vil foregå organiseret og professionelt, og vi vil gøre vores del for at sikre dig og dit barn en uforglemmelig og unik dag med konfirmandkørsel.

Giv dit barn en unik oplevelse med konfirmationskørsel

En konfirmation er en uforglemmelig dag, som man vil se tilbage på resten af sit liv. Derfor er det vigtigt, at alt går efter planen, og at festen starter på bedste vis. Vælger du at lade os og vores elegante limousiner transportere jer til og fra kirken, garanterer vi den perfekte start og optakt til en god dag.

​​

​Vores limousiner er bygget til, at der er plads til mange, og med et lækkert interiør kan vi sikre, at limousineoplevelsen og turen hjem bliver noget helt særligt. Vi planlægger vores konfirmationskørsel efter jeres ønsker, og vores chauffører tager også gerne en omvej rundt i området, hvis I ønsker det.

Ring til os for nærmere aftale eller et uforpligtende tilbud

Vi har i mange år været med til at give konfirmander og deres familier en unik køreoplevelse med vores konfirmationskørsel, og vi vil også gerne hjælpe dig. Vores team af kompetente chauffører er meget fleksible og vi vil skræddersy en plan, som er lige netop efter jeres ønsker.

Kontakt os for at høre mere om vores service på telefon 98 86 42 14 eller på e-mail info@dybvadtaxi.dk.​

Dybvad Taxi & Minibus

Jupitervej 19, 9300 Sæby

CVR: 30139461

Telefon:98 86 42 14

E-mail: info@dybvadtaxi.dk

Læs Cookiedeklaration her​

Få et uforpligtende tilbud!​

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
Henvendelse vedr. *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt