Hvis du ønsker at benytte dig af vores taxiservice døgnet rundt skal du huske at bestille din vogn indenfor følgende tidsrum.

Mandag - Torsdag: Fra kl. 07:00 til kl. 17:00

​Fredag og Lørdag har vi døgnåben og Søndag lukker vores telefoner kl. 17:00​

Leje af bus med chauffør

Dybvad Taxi tilbyder leje af bus med chauffør med minibus til både private –og erhvervskunder. Vi er i besiddelse af fire Minibus Mercedes Sprinter, som kan have plads til i alt 19 personer. Vores minibusser har også plads til at medtage kørestole, hvis der er behov for det.

Skal man som gruppe på udflugt, til et arrangement eller noget helt tredje, er det både nemmere og billigere at leje en bus med chauffør, som kører jer til destinationen med minibus. Vores køretøjer er behagelige og rummelige, og der er mulighed for at tilføje borde og køleskab i bussen, så køreturen bliver hyggeligere og sjovere.

Minibus til udflugter og arrangementer

​Dybvad Taxi har mange års erfaring med at transportere vores kunder rundt i Sæby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi har et indgående kendskab til kørselsopgaver med minibus til blandt andet:

  • Udflugter
  • Heldagsture
  • Fester og arrangementer
  • Foreningskørsel
  • Forretningskørsel

Ved leje af bus med chauffør hos os er du sikret en chauffør, der er en dygtig og engageret bilist, som kender området godt. Vi har altid fokus på vores kunders behov og kan ikke være tilfredse, før vores kunder også er det. Derfor leverer vores chauffører altid en personlig, venlig og imødekommende service til hver enkelt kunde. På den måde bliver enhver køretur den bedst mulige oplevelse for vores kunder.​

Har du spørgsmål såsom, ”hvad koster det at leje en bus med chauffør?”, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for leje af bus med chauffør

Hos Dybvad Taxi vil vi gerne være din foretrukne chauffør. Du skal altid være velkommen til at ringe til os på telefon 98 86 42 14 eller skriv en mail til info@dybvadtaxi.dk, for at høre mere om services eller booke en minibus til din næste udflugt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og køre jer alle sammen sikkert til jeres destination.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dybvad Taxi & Minibus

Jupitervej 19, 9300 Sæby

CVR: 30139461

Telefon:98 86 42 14

E-mail: info@dybvadtaxi.dk

Læs Cookiedeklaration her​

Få et uforpligtende tilbud!​

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
Henvendelse vedr. *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt