Hvis du ønsker at benytte dig af vores taxiservice døgnet rundt skal du huske at bestille din vogn indenfor følgende tidsrum.

Mandag - Torsdag: Fra kl. 07:00 til kl. 17:00

​Fredag og Lørdag har vi døgnåben og Søndag lukker vores telefoner kl. 17:00​

​Bryllupskørsel som prikken over i’et

​Skal I giftes, og drømmer I om et gennemført bryllup, hvor luksus og forkælelse er i højsædet? Hos Dybvad Taxi & Minibus I Sæby, Aalborg og Nordjylland tilbyder vi bryllupskørsel, og vi garanterer en god start på jeres bryllupsfest og en uforglemmelig køreoplevelse. Vores kompetente chauffører vil transportere jer lige derhen, hvor I ønsker og med et glas champagne i hånden, kan I nyde hinandens selskab, inden bryllupsfesten for alvor går i gang.

For de fleste mennesker er brylluppet en af de største oplevelser i livet, og derfor er det også vigtigt, at bryllupsfesten bliver lige som forventet.Vi lægger en ære i at være med til jeres store dag, og vi vil i samarbejde med jer arrangere den bedste rute til bryllupskørsel i de perfekte omgivelser.

Luksuriøs bryllupskørsel med erfarne chauffører

Vælger I Dybvad Taxi & Minibus til at transportere jer fra kirken og til bryllupsfesten, så garanterer vi en service i top, hvor vores erfarne chauffører vil gøre alt for at gøre jeres dag til noget helt særligt. Bryllupskørsel kan gøre ethvert bryllup højtideligt og elegant, og samtidigt kan brudeparret læne sig tilbage og nyde dagen på bagsædet af en af vores luksuriøse limousiner

Der er i forvejen mange beslutninger, som skal tages i forbindelse med et bryllup, og derfor bestræber vi os efter at imødekomme jeres ønsker og behov. Prisen for bryllupskørsel kan variere meget alt efter hvilke ønsker og behov, man har, men hos os garanterer vi en god pris og fleksibilitet i forhold til både tidspunkt og sted for afhentning.​

Få et godt tilbud på kørsel til bryllup

Er du interesseret i at høre mere om vores bryllupskørsel og priser, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 98 86 42 14 eller skriv til vores e-mail info@dybvadtaxi.dk.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dybvad Taxi & Minibus

Jupitervej 19, 9300 Sæby

CVR: 30139461

Telefon:98 86 42 14

E-mail: info@dybvadtaxi.dk

Læs Cookiedeklaration her​

Få et uforpligtende tilbud!​

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
Henvendelse vedr. *


 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt